Exam Code: ccna 200 105 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass icnd2 200 105 Exam.

Q33. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

From R1, a network administrator is able to ping the serial interface of R2 but, unable to ping any of the subnets attached to RouterB. Based on the partial outputs in the exhibit, what could be the problem? 

A. EIGRP does not support VLSM. 

B. The EIGRP network statements are incorrectly configured. 

C. The IP addressing on the serial interface of RouterA is incorrect. 

D. The routing protocol has summarized on the classful boundary. 

E. EIGRP has been configured with an invalid autonomous system number. 

Answer:

Explanation: 

CCNA - EIGRP Common Question Reference: 

http://www.orbitco-ccna-pastquestions.com/CCNA---EIGRP-Common-Question.php 

Explanation: 

If you look carefully at the R2 ip route, you will discover that the R2 does not learn any network from R1; this is because the routing protocol used here (EIGRP) performs auto summary when advertising routes to peers across a network. So in this case the address 172.17.0.0/16 is a summarized address. If the router was configured with no auto summary command, R2 LAN addresses would have been advertised and reached. 


Q34. - (Topic 2) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer:

Explanation: 

What Is Administrative Distance? 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk365/technologies_tech_note09186a0080094195.shtml 

Administrative distance is the feature that routers use in order to select the best path. Administrative distance defines the reliability of a routing protocol. Each routing protocol is prioritized in order of most to least reliable (believable) with the help of an administrative distance value. Lowest Administrative distance will be chosen first. 


Q35. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. Host E and host F use the same IP gateway address. 

B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable. 

C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D. 

D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces. 

E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit. 

F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and the FastEthernet 0/1 interface on Switch2 trunk ports must be configured using the same encapsulation type. 

Answer: D,F 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk815/technologies_configuration_example09186a 00800949fd.shtml 


Q36. - (Topic 3) 

What does the frame-relay interface-dlci command configure? 

A. local DLCI on the subinterface 

B. remote DLCI on the main interface 

C. remote DCLI on the subinterface 

D. local DLCI on the main interface 

Answer:

Explanation: 

Frame Relay for ICND Exam http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=100603&seqNum=3 

To assign a data-link connection identifier (DLCI) to a specified Frame Relay subinterface on the router or access server, or to assign a specific permanent virtual circuit (PVC) to a DLCI, or to apply a virtual template configuration for a PPP session, use the frame-relay interface-dlci interface configuration command Example 4-23 Example of frame-relay interface-dlci Command and the Output of show frame-relay map R4(config)#interface s1/2.403 point-to-point R4(config-subif)#frame-relay interface-dlci ? <16-1007> Define a switched or locally terminated DLCI R4(config-subif)#frame-relay interface-dlci 403 ? cisco Use CISCO Encapsulation ietf Use RFC1490/RFC2427 Encapsulation 

ppp Use RFC1973 Encapsulation to support PPP over FR protocol Optional protocol information for remote end <cr> R4#show frame-relay map Serial1/2.403 (up): point-to-point dlci, dlci 403(0xC9,0x3090), broadcast status defined, active R4# 


Q37. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

What address is a feasible successor? 

A. 172.16.4.0 

B. 10.1.4.4 

C. 10.1.2.2 

D. 172.16.3.0 

Answer: C Explanation: 

The feasible condition states: 

“To qualify as a feasible successor, a router must have an AD less than the FD of the current successor route”. 

In this case, we see 10.1.2.2 shows an AD less than the current successor of 10.1.4.4 


Q38. - (Topic 2) 

A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be checked. What command will display the required information? 

A. Router# show ip eigrp adjacency 

B. Router# show ip eigrp topology 

C. Router#show ip eigrp interfaces 

D. Router#show ip eigrp neighbors 

Answer:

Explanation: 

Implementing EIGRP http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=1171169&seqNum=3Below is an example of the show ip eigrp neighbors command. The retransmit interval (Smooth Round Trip Timer – SRTT) and the queue counts (Q count, which shows the number of queued EIGRP packets) for the adjacent routers are listed: R1#show ip eigrp neighbors IP-EIGRP neighbors for process 1 H Address Interface Hold Uptime SRTT RTO Q Seq (sec) (ms) Cnt Num 

0 10.10.10.2 Fa0/0 12 00:00:39 1282 5000 0 3 


Q39. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer:

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_tech_note09186a008009482f.s html When a switch receives a BPDU, it first compares priority, the lower number wins. If a tie, compare MAC, the smaller one wins. Here Switch has 32769 priority which is greater than 20481 so switch will not elect for root bridge. It says the bridge priority for Switch is 32769, and the root priority is 20481. Which means that some other switch has the lower priority and won the election for VLAN 1. 


Q40. - (Topic 3) 

Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms? 

A. HDLC 

B. PPP 

C. X.25 

D. Frame Relay 

Answer:

Explanation: 

High-Level Data Link Control (HDLC) - HDLC is the default encapsulation type on point-to-point, dedicated links, and circuit-switched connections. It is used typically when communicating between two Cisco devices. It is a bit-oriented synchronous data link layer protocol. Point-to-Point Protocol (PPP) - Provides router-to-router and host-to network connections over synchronous and asynchronous circuits. PPP was designed to work with several network layer protocols, such as IP, and IPX. PPP also has built in security mechanisms such as PAP and CHAP X.25/Link Access Procedure, Balanced (LAPB) - ITU-T standard that defines how connections between DTE and DCE are maintained for remote terminal access and computer communications in public data networks. X.25 specifies LAPB, a data line layer protocol. X.25 is a predecessor to Frame Relay. Frame Relay - Industry standard, switched data link layer protocol that handles multiple virtual circuits. It is a next-generation to X.25 that is streamlined to eliminate some of the time-consuming processes (such as error correction and flow control) that were employed in X.25.