Examcollections Cisco 200-105 test serp provides our own customers together with the real knowledge of using the actual exam. Several candidates have handed down the Cisco 200-105 exam together with the help of our Cisco analyze materials. We all provide total refund if you dont pass your exam. And you only need to produce your transcript as well as related forms. Our workers will certainly remit your paying charges to you shortly. The excellent and excellent quality as well as value regarding our Cisco exam assure you get your Cisco Cisco certification.

2017 Apr 200-105 simulations

Q1. - (Topic 3) 

What is the purpose of LCP? 

A. to perform authentication 

B. to negotiate control options 

C. to encapsulate multiple protocols 

D. to specify asynchronous versus synchronous 

Answer:

Explanation: 

In order to be sufficiently versatile to be portable to a wide variety of environments, PPP provides a Link Control Protocol (LCP). The LCP is used to automatically agree upon the encapsulation format options, handle varying limits on sizes of packets, detect a looped-back link and other common misconfiguration errors, and terminate the link. Other optional facilities provided are authentication of the identity of its peer on the link, and determination when a link is functioning properly and when it is failing. 

Reference: Link Control Protocol 

http://www.ietf.org/rfc/rfc1661.txt 


Q2. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer:

Explanation: These four parameters are examined in order to make root bridge , root port , designated port. Other switch has lowest Sending Bridge ID or Sending Port ID so vlan 2 is not the root port. 

1. A lower Root Bridge ID2. A lower path cost to the Root3. A lower Sending Bridge ID4. A lower Sending Port ID 


Q3. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

R3# show ip route Gateway of last resort is not set 192 168.20.0/24 is variably subnetted, 6 subnets, 2 masks D 192.168.20.64/26 [90/2195456] via 192.168.20.9, 00:03:31, Serial0/0 D 192.168.20.0/30 [90/2681856] via 192.168.20.9, 00:03:31, Serial0/0 C 192.168.20.4/30 is directly connected, Serial0/1 C 192.168.20.8/30 is directly connected, Serial0/0 

C 192.168.20.192/26 is directly connected, FastEthernet0/0 

D 192.168.20.128/26 [90/2195456] via 192.168.20.5,00:03:31, Serial0/1 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 and R3 to R1 

D. The path of the packets will be R3 to R1 

Answer:

Explanation: 

http://www.orbitco-ccna-pastquestions.com/CCNA---EIGRP-Common-Question.php 

Looking at the output display above, the LAN attached to router R1 belongs to 192.168.20.64/26 subnet and learned this network via 192.168.20.9 which will be an IP address in 192.168.20.8/30 sub-network. This means that packets destined for 

192.168.20.64 will be routed from R3 to R1. 


Q4. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Host A pings interface S0/0 on router 3, what is the TTL value for that ping? 

A. 253 

B. 252 

C. 255 

D. 254 

Answer:

Explanation: 

From the CCNA ICND2 Exam book: “Routers decrement the TTL by 1 every time they forward a packet; if a router decrements the TTL to 0, it throws away the packet. This prevents packets from rotating forever.” I want to make it clear that before the router forwards a packet, the TTL is still remain the same. For example in the topology above, pings to S0/1 and S0/0 of Router 2 have the same TTL. 

The picture below shows TTL values for each interface of each router and for Host B. 

Notice that Host A initializes ICMP packet with a TTL of 255: 


Q5. - (Topic 1) 

What is one benefit of PVST+? 

A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops. 

B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network. 

C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN. 

D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage. 

Answer:

Explanation: 

Per VLAN Spanning Tree (PVST) Introduction http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/tk846/tsd_technology_support_sub-protocol_home.html Per VLAN Spanning Tree (PVST) maintains a spanning tree instance for each VLAN configured in the network. This means a switch can be the root bridge of a VLAN while another switch can be the root bridge of other VLANs in a common topology. For example, Switch 1 can be the root bridge for Voice data while Switch 2 can be the root bridge for Video data. If designed correctly, it can optimize the network traffic. http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=102157&seqNum=4 

Topic 2, Routing Technologies 


Latest 200-105 simulations:

Q6. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer:

Explanation: 

CCNA Tutorial: The OSPF Router ID (RID) http://www.thebryantadvantage.com/CCNACertificationExamTutorialOSPFRouterIDRID.ht m 

When determining the Router ID (RID) of an OSPF-enabled router, OSPF will always use the numerically highest IP address on the router’s loopback interfaces, regardless of whether that loopback is OSPF-enabled. 

What if there is no loopback? OSPF will then use the numerically highest IP address of the physical interfaces, regardless of whether that interface is OSPF-enabled. 


Q7. - (Topic 1) 

Which three of these statements regarding 802.1Q trunking are correct? (Choose three.) 

A. 802.1Q native VLAN frames are untagged by default. 

B. 802.1Q trunking ports can also be secure ports. 

C. 802.1Q trunks can use 10 Mb/s Ethernet interfaces. 

D. 802.1Q trunks require full-duplex, point-to-point connectivity. 

E. 802.1Q trunks should have native VLANs that are the same at both ends. 

Answer: A,C,E 

Explanation: 

CCNA Self-Study (ICND Exam): Extending Switched Networks with Virtual LANs http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=102157&seqNum=2 


Q8. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

From R1, a network administrator is able to ping the serial interface of R2 but, unable to ping any of the subnets attached to RouterB. Based on the partial outputs in the exhibit, what could be the problem? 

A. EIGRP does not support VLSM. 

B. The EIGRP network statements are incorrectly configured. 

C. The IP addressing on the serial interface of RouterA is incorrect. 

D. The routing protocol has summarized on the classful boundary. 

E. EIGRP has been configured with an invalid autonomous system number. 

Answer:

Explanation: 

CCNA - EIGRP Common Question Reference: 

http://www.orbitco-ccna-pastquestions.com/CCNA---EIGRP-Common-Question.php 

Explanation: 

If you look carefully at the R2 ip route, you will discover that the R2 does not learn any network from R1; this is because the routing protocol used here (EIGRP) performs auto summary when advertising routes to peers across a network. So in this case the address 172.17.0.0/16 is a summarized address. If the router was configured with no auto summary command, R2 LAN addresses would have been advertised and reached. 


Q9. - (Topic 3) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer:

Explanation: 

A protocol that establishes, configures, and tests data link connections used by the PPP Link Control Protocol offers PPP encapsulation different options, including the following: Authentication - options includes PAP and CHAP Compression - Data compression increases the throughput on a network link, by reducing the amount of data that must be transmitted. Error Detection -Quality and Magic numbers are used by PPP to ensure a reliable, loop-free data link. Multilink - Supported in IOS 11.1 and later, multilink is supported on PPP links between Cisco routers. This splits the load for PPP over two or more parallel circuits and is called a bundle. 


Q10. - (Topic 3) 

In the Frame Relay network, 

which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs? 

A. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.10.1/24 DLCI 99 192.168.10.2/24 DLCI 28 192.168.10.3/24 

B. DLCI 16 192.168.10.1 /24 DLCI 17 192.168.11.1/24 DLCI 99 192.168.12.1/24 DLCI 28 192.168.13.1/24 

C. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.11.1/24 DLCI 99 192.168.10.2/24 DLCI 28 192.168.11.2/24 

D. DLCI 16 192.168.10.1/24 DLCI 17 192.168.10.2/24 DLCI 99 192.168.10.3/24 DLCI 28 192.168.10.4/24 

Answer:

Explanation: 

DLCI 16 and DLCI 19 need to act like a point-to-point link and will therefore need to be on the same network as will DLCI 17 and DLCI 28. With this information we can see that option "B" is the only option that has the corresponding DLCI's on the same network based on the ip addresses and subnetmask. Option "D" is incorrect because, this would put the same network on both interfaces of the R2 router. Option "A" is similar.