The actual 1z0-808 software regarding Pass4sure may examine the testee if they should master the Java SE 8 Programmer I information firmly and also actual answers. The actual Pass4sure 1z0-808 products are contain numerous select. Applicant can select different bundle products for your 1z0-808 pdf or perhaps 1z0-808 vce software according to their very own grasp with the 1z0-808 situation.

2016 Jul 1z0-808 free exam questions

Q51. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 


Q52. Given the following main method: 


What is the result? 

A. 5 4 3 2 1 0 

B. 5 4 3 2 1 

C. 4 2 1 

D. 5 

E. Nothing is printed 

Answer: D 

Explanation: 

Loop will run only once and after that num == 0 will break it After first cycle of the loop. 


Q53. Given: 


What is the result? 

A. Red 0 

Orange 0 

Green 3 

B. Red 0 

Orange 0 

Green 6 

C. Red 0 

Orange 1 

D. Green 4 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q54. View the exhibit: 

public class Student { 

public String name = ""; 

public int age = 0; 

public String major = "Undeclared"; 

public boolean fulltime = true; 

public void display() { 

System.out.println("Name: " + name + " Major: " + major); } 

public boolean isFullTime() { 

return fulltime; 

Which line of code initializes a student instance? 

A. Student student1; 

B. Student student1 = Student.new(); 

C. Student student1 = new Student(); 

D. Student student1 = Student(); 

Answer: C 


Q55. Given: 

public class MyClass { 

public static void main(String[] args) { 

while (int ii = 0; ii < 2) { 

ii++; 

System.out.println("ii = " + ii); 

What is the result? 

A. ii = 1 ii = 2 

B. Compilation fails 

C. The program prints nothing 

D. The program goes into an infinite loop with no output 

E. The program goes to an infinite loop outputting: ii = 1 ii = 1 

Answer: B 

Explanation: The while statement is incorrect. It has the syntax of a for statement. 

The while statement continually executes a block of statements while a particular condition is true. Its syntax can be expressed as: 

while (expression) { statement(s) } The while statement evaluates expression, which must return a boolean value. If the expression evaluates to true, the while statement executes the statement(s) in the while block. The while statement continues testing the expression and executing its block until the expression evaluates to false. 

Reference: The while and do-while Statements 


1z0-808 free practice exam

Latest 1z0-808 exam cost:

Q56. Given the following array: 


Which two code fragments, independently, print each element in this array? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: B,E 

Explanation: All the remaining options have syntax errors 


Q57. Given: 


What is the result? 

A. 3 4 5 6 

B. 3 4 3 6 

C. 5 4 5 6 

D. 3 6 4 6 

Answer: C 


Q58. Given the code fragment: 


Which three lines fail to compile? 

A. Line 7 

B. Line 8 

C. Line 9 

D. Line 10 

E. Line 11 

F. Line 12 

Answer: A,D,F 


Q59. Given: 


Which option enables the code to compile? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C,D 


Q60. Given: 


The class is poorly encapsulated. You need to change the circle class to compute and return the area instead. 

Which two modifications are necessary to ensure that the class is being properly encapsulated? 

A. Remove the area field. 

B. Change the getArea( ) method as follows: 

public double getArea ( ) { return Match.PI * radius * radius; } 

C. Add the following method: 

public double getArea ( ) {area = Match.PI * radius * radius; } 

D. Change the cacess modifier of the SerRadius ( ) method to be protected. 

Answer: B,D